Ice Cube

Dzimšanas datums: 15.06.1969.

Valsts: ASV

AmeriKKKa's Most Wanted (1990)
Death Certificate (1991)
The Predator (1992)
Lethal Injection (1993)
War & Peace Vol. 1 (The War Disc) (1998)
War & Peace Vol. 2 (The Peace Disc) (2000)
Laugh Now, Cry Later (2006)
Raw Footage (2008)
I Am the West (2010)
Everythang's Corrupt (2017)

Kill at Will (1990)

Sadarbības albumi:
N.W.A. and the Posse; with N.W.A (1987)
Straight Outta Compton; with N.W.A (1988)
Bow Down; with Westside Connection (1996)
Terrorist Threats; with Westside Connection (2003)

Populārākie singli

Ice Cube jaunākās ziņas un foto

Klausies Ice Cube šajos kanālos

Layer 1 ic-down-white ic-refresh-white ic-star-white