Flaming Lips

Dibināšanas gads: 1983.

Valsts: ASV

Michael Ivins
Steven Drozd
Jake Ingalls
Derek Brown

Bijušie dalībnieki:
Mark Coyne
Dave Kostka
Richard English
Jonathan Donahue
Nathan Roberts
Jon Mooneyham
Ronald Jones
Kliph Scurlock

Hear It Is (1986)
Oh My Gawd!!!...The Flaming Lips (1987)
Telepathic Surgery (1989)
In a Priest Driven Ambulance (with Silver Sunshine Stares) (1990)
Hit to Death in the Future Head (1992)
Transmissions from the Satellite Heart (1993)
Clouds Taste Metallic (1995)
Zaireeka (1997)
The Soft Bulletin (1999)
Yoshimi Battles the Pink Robots (2002)
At War with the Mystics (2006)
Christmas on Mars: Once Beyond Hopelesness (2008)
Embryonic (2009)
The Terror (2013)
Oczy Mlody (2017)
Sadarbības albumi:
The Flaming Lips and Stardeath and White Dwarfs with Henry Rollins and Peaches Doing The Dark Side of the Moon (2009)
The Flaming Lips and Heady Fwends (2012)
Playing Hide and Seek with the Ghosts of Dawn (2012)
The Time Has Come to Shoot You Down... What a Sound (2013)
With a Little Help from My Fwends (2014)

Populārākie singli

Flaming Lips jaunākās ziņas un foto

Klausies Flaming Lips šajos kanālos

Layer 1 ic-down-white ic-refresh-white ic-star-white