Cik daudz tu zini par Zeinu?

Publicēšanas datums : 12.01.2018

Zeina Malika (Zayn) vārds nav svešs nevienam no mūsdienu popmūzikas cienītājiem.

Ar tādiem hitiem kā „Pillowtalk”, „Still Got Time” un „Dusk Till Dawn” viņš iekarojis gan mūzikas klausītāju, gan kritiķu atzinību, ticis pie Billboard Music Award, MTV Video Music Award, iHeartRadio Music Award un daudzām citām balvām.

Tā kā pirmais no puišu grupas One Direction aizbēgušais un savu solo karjeru uzsākušais puisis tieši šodien svin savu 25.dzimšanas dienu, nolēmām noskaidrot, cik daudz tad tu patiesībā zini par savu iemīļoto mākslinieku.

image 13
Zayn


12.datumam 12 jautājumu šķiet īsti vietā, vai ne?

Neliela piezīme – visas atbildes uz uzdotajiem jautājumiem vari atrast mūsu pašu mājaslapā iepriekš publicētajos rakstos.

Aizpildi testu un uzzini, vai esi īsts superfans! (Un superfani nešmaucas!)


1. 2016.gada septembrī tika paziņots, ka Zeins aktīvi strādājot pie seriāla par puišu grupu straujo slavas kāpumu un iespējamo kritumu, par kuru viņam, protams, zināms no pirmavotiem. Kā sauca šo seriālu?

image 1

 

a)  „Wrong Direction”;
b)  „Boys”;
c)  „Band Bond”;


2.  Ar kuru no šīm dziedātājām Zeins (pagaidām) vēl nav ierakstījis duetu?

image 2

 

a)  Sia;
b)  Taylor Swift;
c)  Rita Ora;


3. Kā sauc filmu franšīzi, kurai gan Zeins, gan viņa kādreizējais grupas biedrs Liams Peins (Liam Payne) ir ierakstījuši pa duetam?

image 3

 

a)  „Greja piecdesmit nokrāsas” („Fifty Shades of Grey”);
b)  „Ātrs un bez žēlastības” („The Fast and the Furious”);
c)  „Sliktās mammas” („Bad Moms”);


4.  Šogad uz ekrāniem beidzot iznāks filma „Oušena astoņnieks” („Ocean’s 8”) ar Zeina piedalīšanos. Kura pazīstama dziedātāja arī piedalās šajā filmā aktrises statusā?

image 4

 

a)  Bejonse (Beyoncé);
b)  Ališa Kīza (Alicia Keys);
c)  Rianna (Rihanna);


5.  Kā zināms, Zeins jau krietnu laiku ir kopā ar modeli Džidžī Hadidu (Gigi Hadid). Lai gan viņu attiecībās viss ir kārtībā, kāds Džidžī paradums randiņu laikā Zeinu pamatīgi kaitinot. Ko Džidžī bieži vien dara, kad viņi kopā skatās filmu?

image 5

 

a)  aizmieg;
b)  urbina degunu;
c)  caur salmiņu skaļi sūc limonādi;


6.  2017.gada iHeartRadio Mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā Zeinam tika piešķirta balva par Labāko videoklipu dziesmai „Pillowtalk”. Diemžēl tā izrādījās ceremonijas organizatoru kļūda, jo īstā balva tika piešķirta kādam citam. Kurš tas bija?


a)  Bejonse „Formation”;
b)  Twenty One Pilots „Heathens”;
c)  Fifth Harmony „Work From Home”;


7.  Zeins ir bijis viens no retajiem vīriešu kārtas māksliniekiem, kurš skaļi ir atzinis, ka savulaik cietis no trauksmes sajūtas un ēšanas traucējumiem. Kura dziedātāja izpelnījās plašu publikas uzmanību, atzīstoties savos ēšanas traucējumos, ar kuriem cīnoties vēl tagad?

image 6

 

a)  Mailija Sairusa (Miley Cyrus);
b)  Demī Lovato (Demi Lovato);
c)  Selēna Gomesa (Selena Gomez);


8.  Kuru paša izpildītās dziesmas nosaukumu Zeins iemūžinājis uz sava ķermeņa tetovējuma veidā?

image 7

 

a)  „Still Got Time”;
b)  „Dusk Till Dawn”;
c)  „I Don’t Wanna Live Forever”;


9.  Neraugoties uz ļoti veiksmīgu muzikālo karjeru, izrādās, ka Zeinam un Edam Šīranam (Ed Sheeran) ir vēl kas kopīgs, un tam nav ne mazākā sakara ar mūziku. Kas tas ir?

image 8

 

a)  Viņi abi ir musulmaņi;
b)  Viņiem abiem mājās ir izbūvēts krogs;
c)  Viņiem abiem ir alerģija pret ziedputekšņiem;


10. 2017.gada Glamour Women of the Year Awards apbalvošanas ceremonijā viens no Zeina kādreizējiem One Direction grupas biedriem, pasniedzot balvu Džeimsam Kordenam (James Corden) un stāstot par Džeimsa paša centieniem nodibināt puišu grupu, izmeta frāzi, ka, ja grupai One Direction būtu bijis sauklis, Zeins, iespējams, to nebūtu pametis. Kurš bija šis asprātis?

image 9

 

a)  Liams Peins;
b)  Luijs Tomlinsons (Louis Tomlinson);
c)  Naials Horans (Niall Horan);


11. 2017.gada augustā Zeins atzinās pasaulei, par ko būtu kļuvis, ja viņam neizdotos popdziedātāja karjera. Kāda tad bija viņa izvēlētā profesija?

image 10


a)  karjeras konsultants;
b)  angļu valodas pasniedzējs;
c)  šefpavārs;


12. Pagājušā gada žurnāla „GQ” Gada vīriešu apbalvošanas ceremonijā pie vairākām balvām tika arī mūziķi. Piemēram, par Gada aktieri tika godināts grupas 30 Seconds To Mars līderis Džareds Leto (Jared Leto). Ar kādu titulu šajā pasākumā tika apbalvots Zeins?

image 11

 

a)  Gada iedvesma;
b)  Gada rokenrola zvaigzne;
c)  Gada stilīgākais vīrietis;

image 12
Zayn


Pareizās atbildes:


1.b); 2.c); 3.a); 4.c); 5.a); 6.c); 7.b); 8.a); 9.b); 10.a); 11.b); 12.c).

Saistītie jaunumi

Layer 1 ic-down-white ic-refresh-white ic-star-white